Novosti

Rasprodaja starih zaliha rezervnih dijelova

U Volvo Car centru Sarajevu ugrađujemo samo najkvalitetnije provjerene rezervne dijelove i opremu za automobile.  

Više

„Ultimativni simulator vožnje“ Volvo Cars za razvoj sigurnijih automobila koristi najnoviju tehnologiju igara

Volvo Cars inžinjeri nazivaju ga „ultimativnim simulatorom vožnje“, iako to nije samo njihov izgovor za to da se prepuste igranju. Umjesto toga, revolucionarni simulator kombinovane stvarnosti koristi se za nove korake u oblasti sigurnosti i tehnologije autonomne vožnje.

Više

Pogledajte kako Volvo Cars spušta nove automobile s visine od 30 metara kako bi spasilačkim službama pomogao u spašavanju života

To je najekstremnije ispitivanje sudara koje je ikad provela kompanija Volvo Cars – i to ispitivanje od suštinskog značenja. Stručnjaci za spašavanje iz vozila u sigurnosnom centru Volvo Cars često koriste automobile nakon sudara da bi usavršili svoje spasilačke sposobnosti.

Više

Dvije decenije u službi spašavanja života: Sigurnosni centar Volvo Cars obilježava 20 godina postojanja

U prosjeku dnevno razbijaju barem jedan potpuno novi Volvo automobil– što je od ključnog značenja u očuvanju položaja kompanije Volvo Cars kao lidera u oblasti automobilske sigurnosti sve do danas.

Više

Pola stoljeća vodimo brigu o vašoj sigurnosti: ekipa za istraživanje nesreća iz kompanije Volvo Cars obilježava 50. godišnjicu

U kompaniji Volvo Cars, ekipa je poznata pod nazivom kućni detektivi. Pored toga, mogli bismo ih nazvati i „CSI“ ekipom švedskog proizvođača automobila, ako se malo poigramo sa nazivom slavne televizijske serije. 

Više

Posjeta našim centrima je sigurna

Sigurnost naših stranaka uvijek nam je bila prioritet, stoga dosljedno provodimo sve zaštitne mjere kako bismo vam osigurali sigurnu posjetu čak i tokom epidemije korona virusa.

Više

Volvo Cars započeo sa proizvodnjom potpuno električnog vozila XC40 Recharge

XC40 Recharge je prvo od brojnih potpuno električnih vozila Volvo, a današnji početak proizvodnje predstavlja značajan korak na putu ostvarenja cilja Volvo Cars da do 2025. godine smanjiti otisak CO2 po vozilu za 40 posto. Iste godine se očekuje i da će obim zastupljenost potpuno električnih automobila iznositi 50 posto svjetske prodaje, a ostatak će zastupati hibridi.

Više

Udahnite čist vazduh u novim vozilima Volvo zahvaljujući prvoj tehnologiji kvaliteta vazduha u svijetu

Volvo Cars je u svoje automobile implementirao prvu premijsku tehnologiju kvaliteta vazduha u svijetu, koja vozačima vozila Volvo omogućuje da u svojim automobilima udišu čist i zdrav vazduh i da pred putovanjem očiste vazduh u svojoj kabini.

Više

Akcija DUBINSKO PRANJE VOZILA već od 70 KM

U Volvo Car centru Sarajevo očistili smo više od 10 000 vozila.

Više

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se